Oriol Cardona celebra la victòria a la categoria esprint
Oriol Cardona celebra la victòria a la categoria esprint
Esquí de Muntanya

Oriol Cardona, a punt per Boí Taüll: "Córrer a casa fa que t'exprimeixis molt més"

Redacció Esport3Actualitzat

Els Campionats del Món d'Esquí de Muntanya a Boí Taüll ja són molt a prop. Tindran lloc la setmana que ve, entre el dimarts 28 de febrer i el diumenge 5 de març, uns campionats que TV3 i Esport3 seguiran molt de prop, amb 3 retransmissions en directe per primer cop. 

Oriol Cardona, la màxima esperança de medalla als campionats de la delegació catalana, ha explicat al programa Esport Club que aquests dies prepara amb calma la cursa, amb treball de gimnàs i exterior de baixa intensitat: "aquests dies no hem d'acumular fatiga, la feina la portem feta de tota la temporada".

Cardona coneix el traçat de Boí Taüll perquè l'any passat ja hi va participar en els europeus, en els quals va guanyar una medalla d'or. Aquest any torna a l'estació de l'Alta Ribagorça amb el bon gust de boca de les dues medalles que ha aconseguit aquest mateix cap de setmana al Trofeu Marmotta, a la prova de la Copa del Món de Val Martello. Una circumstància que serà molt positiva per a Boí Taüll:

"Competir a casa motiva més: estar envoltat de la família i els amics fa que t'exprimeixis més. Psicològicament es nota molt. Quan hi ha tots aquests valors afegits, donem molt més del que donaríem en una altra cursa."

El banyolí participarà en esprint, vertical i relleus amb Ana Alonso, amb qui va fer un or a Itàlia fa 4 dies: "Ens entenem molt bé, està molt forta. Tots dos volem evolucionar i millorar. Vam aconseguir la victòria a Val Martello. Teníem molta confiança i anem molt esperançats als campionats del món".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut