Rafa Villar, que va anotar 3 punts, amb James Nnaji després del seu debut a l'Eurolliga
James Nnaji, amb el dorsal 46, amb Rafa Villar en el debut dels des jugadors a l'Eurolliga amb només 17 anys (@FCBbasket)
Bàsquet

Nnaji i Villar, els més joves a debutar a l'Eurolliga amb el Barça

El "baby Barça" també arriba al Palau, amb dos jugadors que fan el salt al primer equip abans de la majoria d'edat

Redacció Esport3Actualitzat

Tant és la secció, aquesta temporada el Barça està traient joves talents de sota les pedres. Ara ha estat el torn de la secció de bàsquet, que ha demostrat la fertilitat del planter blaugrana. I és que en el partit d'Eurolliga que va jugar i va guanyar amb claredat contra el Zalgiris (96-73), es va veure el debut dels dos jugadors més joves a jugar la màxima competició europea amb la samarreta del Barça.

Les absències a l'equip de Jasikevicius, accentuades per la greu lesió de Nick Calathes, el van empènyer a recórrer a James Nnaji i Rafa Villar. El tècnic lituà els va donar els mateixos tres minuts a cadascun i, fins i tot, Villar els va aprofitar per encistellar un triple.

Rafa Villar és un base d'1,88 metres que va aterrar al Barça amb 12 anys, la temporada 2016-17. En aquests anys ha passat per totes les categories del club. Per la seva banda, James Nnaji és un pivot alt de 2,08 metres que va arribar de júnior l'estiu de 2020.

Nascuts un any després de l'Eurolliga de Pesic

Es dona la casualitat que tots dos tenen exactament la mateixa edat, 17 anys i tres mesos. Van néixer només amb 5 dies de diferència: Villar és del 9 d'agost del 2004 i Nnaji, del dia 14 del mateix mes i any. No havien nascut quan el Barça de Pesic va alçar la primera Eurolliga del club.

Anar al contingut