Mbappé estirat sobre la gespa de Saint-Denis (REUTERS)
Futbol internacional

Neymar i Mbappé, dubtes per al PSG-Liverpool de Champions

El brasiler té una elongació muscular als adductors i el francès una forta contusió a l'espatlla dreta, dues lesions menys greus del que semblava en un principi, però a només set dies del decisiu duel contra els "reds"

Actualitzat

La jornada de seleccions ha estat especialment dolorosa per al París Saint-Germain, que ha vist com queien lesionats els seus dos jugadors franquícia: Neymar i Kylian Mbappé. El club francès ha anunciat que els dos jugadors hauran d'estar 48 hores en repòs i després s'evaluarà la seva situació.

En pocs minuts de diferència, Neymar va caure lesionat en el Brasil-Camerun i Kylian Mbappé va haver d'abandonar, també amb molèsties, el França-Uruguai. El brasiler, que va abandonar el terreny de joc després de només 7 minuts de partit, pateix una elongació als adductors, mentre que Mbappé va rebre un fort cop al braç dret i l'espatlla li va sortir de lloc.

Malgrat que cap dels dos jugadors sembla patir lesions greus, tots dos són dubte pels següents partits del PSG: dissabte a la lliga francesa contra el Tolosa i dimecres a la Champions contra el Liverpool. En el partit intersetmanal, l'equip francès es jugarà el pas a vuitens de final i una derrota els podria deixar matemàticament eliminats de la màxima competició europea.

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut