Gianluigi Donnarumma (Reuters)
Gianluigi Donnarumma (Reuters)
Champions

Donnarumma respon a les crítiques amb una dura carta

El porter italià ha estat assenyalat després de l'eliminació del PSG a la Champions League per la seva actuació al Santiago Bernabéu

Actualitzat

Gianluigi Donnarumma ha estat un dels grans assenyalats per la premsa francesa després que el PSG fos eliminat pel Real Madrid de la Champions League. El porter italià no va tenir un dels millors dies al Santiago Bernabéu, i el primer gol del conjunt blanc va provenir d'una greu errada seva.

Donnarumma ha volgut sortir al pas de les crítiques i s'ha pronunicat amb una carta dura, on assegura que "els dos últims dies no han sigut fàcils, però dels moments difícils en surts enfortit". La carta ha estat compartida pel porter del PSG a través del seu Twitter.

Neymar desmenteix la discussió amb Donnarumma

Després de la desfeta viscuda pel PSG a la Champions League, en què van caure eliminats estrepitosament en mans del Reial Madrid quan tenien un avantatge de dos gols, molts mitjans han informat que Neymar Jr. i Donnarumma van protagonitzar una forta discussió al vestidor del Santiago Bernabéu que gairebé va arribar a les mans. El davanter brasiler, però, ha volgut sortir al pas i ha desmentit els rumors.

A través de les seves xarxes socials, Neymar Jr. ha publicat una captura d'una conversa per WhatsApp amb el porter italià. S'hi veu com Donnarumma li comparteix una noticia del diari Marca sobre la polèmica al vestidor amb el missatge: "Hola, Ney. Sento el que va passar ahir. Aquesta noticia és inacceptable". La resposta del brasiler és: "Amic! Això pot passar en el futbol... Som un equip i estem amb tu. Ets molt jove encara i guanyaràs un munt! Aixeca't i seguim. Una abraçada!", juntament amb una emoticona d'un cor.

 

Finalment, Neymar Jr. també ha aprofitat l'oportunitat per carregar contra alguns periodistes. "Odio venir aquí i parlar de notícies... Però és del post anterior i és mentida, no va haver-hi cap baralla dins del vestidor! Periodistes incompetents que volen promocionar-se. Provin amb el següent, OK?", ha escrit el jugador brasiler del PSG en una altra història d'Instagram.

 
ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut