Benzema celebra el primer dels seus tres gols
Champions

El Madrid sobreviu a Mbappé amb un hat-trick vertiginós de Benzema (3-1)

Mbappé havia avançat els francesos en la primera part, però una errada de Donnarumma ha originat el primer gol de Karim, que ha fet ressuscitar el conjunt d'Ancelotti en només 16 minuts

Kylian Mbappé va ser el millor fa tres setmanes al Parc dels Prínceps i estava repetint aquest vespre al Bernabéu, fins que una errada del seu company Donnarumma ha ressuscitat el Reial Madrid. Karim Benzema, amb un hat-trick, ha classificat els blancs per als quarts de final de la Lliga de Campions.

Els blancs han sortit amb molta empenta i una pressió alta, tal com havia anunciat Ancelotti en la prèvia. Però els primers xuts a porta, els ha fet tots dos Mbappé. En tots dos casos s'ha trobat amb un Courtois molt atent, que els ha aturat.

En el minut 21 ha estat Neymar qui ha posat a prova el porter belga, molt segur sota els pals.

En el 25, la pressió madridista ha forçat una errada de Marquinhos, que ha enviat una pilota perillosa a Modric. El contracop ha acabat amb un xut potent de Benzema, que ha sortit desviat per molt poc. Ha estat l'acció de més perill  del conjunt d'Ancelotti en la primera part.

En l'últim tram de la primera part, després d'una errada de Carvajal, la pilota ha arribat a Neymar, que ha assistit Mbappé a l'espai. El francès, a una velocitat endimoniada i, ha xutat al pal curt i ha superat Courtois (1-0).

La segona part ha iniciat amb la mateixa intensitat que la primera i amb un futbolista molt més endollat que la resta: Mbappé, que ha tornat a trobar els espais que no veia ningú. El francès estava impartint un clínic en el que potser serà el seu estadi la pròxima temporada, però el festival del jove francès s'ha acabat de cop, arran d'una errada de Donnarumma.

El porter italià s'ha posat nerviós davant de la pressió de Benzema en la sortida de la pilota i ha passat al costat, on Vinícius esperava, per assistir Benzema, que en el minut 61 ha empatat a plaer (1-1).

El gol blanc ha despertat el Bernabéu, que ha tornat a creure en els seus. En dos minuts de bogeria, entre el 76 i el 78, el Madrid ha aconseguit l'heroica amb dos gols més de Benzema. El hat-trick del 9 blanc passarà a la història de les remuntades blanques. L'equip d'Ancelotti començava el partit amb un 1 a 0 en contra, però les sensacions, al final de la primera part, eren molt més preocupants.

El Reial Madrid recupera el seu idil·li amb la Lliga de Campions, amb una altra gran nit europea al Bernabéu.

Mbappé , autor del primer gol (EFE / Sergio Perez)