Neymar, mirant-se la medalla de campió de la Supercopa francesa (Reuters)
Futbol

Neymar i Álvaro reprenen la rivalitat a les xarxes

La Supercopa de França entre PSG i Olympique de Marsella va suposar el retrobament al camp de Neymar i Álvaro. Van saltar espurnes i la polèmica va continuar a les xarxes socials

Actualitzat

Neymar i Álvaro González van protagonitzar el setembre passat una agra polèmica quan, en un partit de Lliga entre PSG i Olympique de Marsella, el brasiler va ser expulsat per haver colpejat el jugador càntabre, i posteriorment el va acusar d'haver-li proferit insults de caire racista.

La Supercopa de França, que es van endur els parisencs (2-0) aquest dimecres, va suposar el retrobament de tots dos al camp, fet que va propiciar alguna jugada poc edificant. Però el pitjor va arribar en les hores posteriors al partit, quan Neymar, envalentit pel triomf del PSG, es va recordar del seu adversari a les xarxes: "El rei Álvaro, oi?". L'exjugador de l'Espanyol i del Vila-real, entre altres equips, va respondre de manera immediata. "Els meus pares sempre em van ensenyar a llençar les escombraries", va contestar Álvaro, reforçant el missatge amb una imatge on se'l veu agafant el cap del brasiler en un moment del matx.

 

 

La polèmica va seguir més endavant quan Neymar va tornar a posar l'ham dient "S'ha oblidat de com es guanyen els títols". Álvaro no va perdre l'oportunitat i va replicar a Neymar amb un "L'ombra eterna del rei (Pelé)". Una invitació massa sucosa per al jugador del PSG, que va rematar la discussió replicant en un castellà no gaire correcte: "I a tu la meva (ombra) t'ha fet famós... de res, fenomen".

 

 

 

Anar al contingut