Futbol

Nàstic: Un empat curt davant l'Sporting

A la Segona Divisió, passen les jornades i no arriba la llum al Nou Estadi. Aquesta tarda nova ensopegada, en aquest cas contra l'Sporting. De res no li ha servit al Nàstic disposar de les millors ocasions del partit. Al final, empat a zero i, tot i que la distància respecte la permanència s'ha reduït en un punt, els tarragonins segueixen necessitant un miracle per salvar-se

Miquel RibasActualitzat

Els Nàstic necessitava els tres punts per començar la remuntada, però una jornada més l'equip tarragoní no ha tingut sort de cara a porteria. Els jugadors d'Enrique Martín han fet un partit molt seriós davant d'un rival que volia la victòria per situar-se en zona de 'play off' d'ascens, una posició que tan sols va ocupar a la tercera jornada.

L'empat situa el Nàstic a 9 punts de la permanència quan encara resten set partits. La salvació encara és possible, però el marge d'error cada vegada és més petit. El colombià Luis Suárez als deu minuts de joc ha pogut avançar als catalans però el seu xut enverinat de rosca l'ha enviat a corner el porter Diego Mariño, quan ja es cantava el gol a la graderia.

En el minut 66, un altre cop Luis Suárez ha disposat d'una excel·lent oportunitat després d'una assistència d'Huche. El colombià ha xutat alt.

L'Oviedo s'ha limitat a veure-les a venir i a jugar a la contra en alguna ocasió. Així al minut 81 Cofie de cap a fer lluir a Isaac Becerra en la millor ocasió dels asturians en tot el partit.

A les acaballes, Pipa de fort xut ha disposat de l'ultima oportunitat pel Nàstic.

L'equip d'Enrique Martin ha fet un partit molt complert, però la manca de gol, només ha marcat 20 en el que va de temporada, els ha tornat a penalitzar.

Anar al contingut