Nadal trenca la mala ratxa superant Ruud (Reuters)
Tenis

Nadal trenca la mala ratxa i s'acomiada de les Finals de l'ATP amb bon gust de boca

El de Manacor s'acomiada amb una victòria davant Casper Ruud en l'últim partit de la fase de grup de les Finals de l'ATP

Redacció Esport3Actualitzat

Quatre derrotes consecutives. Aquest és el balanç que tenia Rafa Nadal, que igualava la pitjor ratxa de resultats de la seva carrera, fins a aquest dijous, quan ha superat amb solvència Casper Ruud (7-5 7-5).

El manacorí, després de dues derrotes, ha guanyat el primer partit a les Finals de l'ATP, que s'estan disputant a Torí. Sense opcions de classificar-se per a la següent ronda, Nadal s'ha mostrat molt còmode durant tot el partit.

El noruec, que encara no li ha guanyat cap partit oficial, ha desaprofitat dues pilotes de break amb el 4-4 en el marcador i l'espanyol ho ha aprofitat per contraatacar i emportar-se el primer parcial per 7 a 5.

El segon set ha seguit una tònica semblant a la del primer. No hi ha hagut cap trencament de servei fins que el de Manacor, amb 6 a 5 al marcador, ha aconseguit el break i ha tancat el duel.

Tot i la victòria, Nadal s'acomiada com a últim de grup d'un dels pocs tornejos que li falten per guanyar en la seva llarga i exitosa trajectòria.

 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut