Tenis

Nadal s'imposa a Karlovic i se les haurà amb Murray a quarts de final de l'Open d'Austràlia

Rafa Nadal s'ha classificat per a quarts de final de l'Open d'Austràlia. El manacorí s'ha desfet aquest diumenge del croat Ivo Karlovic per 6-4, 4-6, 6-4 i 6-4 després de 2 hores i 36 minuts de partit. El proper rival de Nadal serà Andy Murray, que segueix sense perdre ni un sol set a Melbourne. L'escocès ha obtingut el bitllet per a quarts en vèncer el nord-americà John Isner per 7-6 (4), 6-3 i 6-2. Per la seva banda, l'argentí Juan Martín del Potro s'ha acomiadat del torneig en perdre davant Marin Cilic per 5-7, 6-4, 7-5, 5-7 i 6-3. El croat se les haurà ara amb el nord-americà Andy Roddick, que ha eliminat el xilè Fernando González per 6-3, 3-6, 4-6, 7-5 i 6-2.

Actualitzat
Un gegant al davant. Dos metres i 8 centímetres de tenista i una potència transformada en 28 serveis directes. Ivo Karlovic ha jugat fort i intel·ligentment, però s'ha trobat amb un defensor del títol, Rafa Nadal, que ha estat valent i decidit. El croat ha utilitzat els "aces" com a principal estratègia, fent anar d'un costat a l'altre el manacorí i portant-lo a la xarxa amb boles curtes i revessos tallats. Li ha anat funcionant, però ha topat amb un Nadal que ha combinat molt bé les velocitats i ha col·locat el servei a la seva conveniència.

Quatre sets i un assaig al límit que li va molt bé a Nadal de cara al pròxim rival, un os dur de rossegar com és Andy Murray. Continua sense cedir ni un sol set després de guanyar un altre gegant de servei rotund, John Isner, en tres sets. Fa tres anys, Murray i Nadal ja es van trobar, aleshores en vuitens de final, i van fer falta 231 minuts per decidir la victòria de Nadal, que domina per 7 a 2 en els seus duels amb l'escocès.

"L'Open d'Austràlia o el Mundial?"

Després de més de dues hores i mitja de patiment, Rafa Nadal va viure una experiència força curiosa a la roda de premsa. Un periodista li va preguntar què preferiria: guanyar l'Open d'Austràlia o que la selecció espanyola de futbol s'emportés el Mundial. El balear va contestar això: "Però quina mena de pregunta és aquesta? Crec que no és possible respondre a això. Abans que res, ets tu mateix, i després el teu equip. L'equip espanyol és important per mi, però... És una de les preguntes més estranyes que he contestat a la meva vida".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut