Tenis

Nadal es col·loca als vuitens de final de l'Indian Wells i Ferrero i Verdasco diuen adéu

Rafael Nadal ja és als vuitens de final del torneig de l'Indian Wells, primer Màster 1000 de la temporada, després d'escombrar de la pista el croat Mario Ancic, per 6-2 i 6-2. El manacorí no ha patit gens per endur-se la victòria. El seu proper rival serà John Isner. Molt diferents han estat les actuacions de Fernando Verdasco i Juan Carlos Ferrero, tots dos eliminats. El madrileny no ha tingut cap opció davant el txec Tomas Berdych (6-0 i 6-3), que ha fet un partit perfecte, mentre que Ferrero, sí que ha suat per intentar batre l'argentí Juan Mónaco, en un partit que ha durat tres hores. Ferrero ha caigut per 7-6 (2), 3-6 i 6-3 en un dur partit.

Nadal, tercer favorit i defensor del títol, no ha tingut cap problema per aconseguir el primer set després de trencar el servei del seu rival en el primer i en el setè joc. El segon set ha començat de la mateixa manera, amb un "break" del jugador manacorí tot just començar que ja ha marcat el desenvolupament de la resta de duel. En el sisè joc Nadal ha sentenciat al seu rival amb un nou trencament per col·locar un ja inapel·lable 5-2 a favor seu. Després n'ha tingut prou a mantenir el seu servei en el següent joc per aconseguir el triomf, després d'una hora i cinc minuts de partit.

Amb aquesta victòria, Rafael Nadal eleva a quatre el nombre de vegades que ha superat el jugador croat per només una d'aquest.

Com Nadal, també ha guanyat Novak Djokovic, però li ha tocat patir. El serbi ha tingut molts problemes per desfer-se de Philipp Kohlschreiber. L'alemany l'ha tingut contra les cordes en més d'una ocasió, però Djokovic s'ha acabat imposant (6-3, 2-6 i 7-6) i ara es trobarà el croat Ivan Ljubicic als vuitens de final.