Bàsquet

Nacho Llovet, dolgut i sorprès per les crítiques rebudes després del partit contra el Joventut a Badalona

La dubtosa falta en atac que va provocar la derrota del Joventut davant l'Obradoiro (62-63) va tenir com a protagonistes Jerome Jordan (Joventut) i Nacho Llovet (Obradoiro). Llovet, exjugador badaloní, va ser criticat durament en acabar el partit

Actualitzat

En acabar el partit entre el Divina Seguros Joventut i l'Obradoiro, Carles Duran, entrenador local, va atacar amb contundència Nacho Llovet: "Em sap greu que es xiuli una falta a un jugador que no para de fer "flopping" durant tots els partits. Perquè el que fa Nacho Llovet és una vergonya, i em sap greu perquè és un jugador sortit d'aquí."

Nacho Llovet s'ha defensat en una entrevista al programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio.

"Estic sorprès i dolgut. Estimo La Penya i sempre he desitjat el millor per al club. No entenc l'atac. Ara mateix, la meva feina és donar-ho tot pel meu club, que és l'Obradoiro. No entenc perquè se m'assenyala com a culpable de la situació de la Penya."

Llovet va ser l'encarregat de llançar els tirs lliures que van donar el triomf al seu equip.

"Va ser el moment més dur de la meva carrera. No sé com vaig poder encistellar els tirs lliures perquè saps que estàs fent mal a algú que estimes. Per mi era difícil celebrar-ho."

L'exjugador del Joventut ha manifestat que en la jugada amb Jordan "hi ha un contacte clar per darrere. No em tiro. Caic. No és decisió meva dir si és falta o no. No la xiulo jo. Hi ha contactes que es xiulen i d'altres que no." Llovet ha assegurat que les declaracions de Carles Duran estan motivades "per l'ambient i la tensió de les últimes setmanes." "En calent es poden dir coses que després te'n penedeixes", ha sentenciat el jugador de l'Obradoiro.

Llovet està en contacte amb excompanys i gent de l'entorn del Joventut i pensa que "la Penya depèn d'ella mateixa. No ho té fàcil, però n'he parlat amb amics i m'han dit que no es rendiran."

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut