Gerard Piqué ha tornat a ser xiulat per l'afició espanyola (EFE)

Morata impedeix la derrota d'Espanya contra Colòmbia i Piqué torna a ser xiulat per l'afició a Múrcia (2-2)

Un gol del davanter del Reial Madrid en el minut 87 ha salvat la selecció espanyola d'encaixar la primera desfeta amb Julen Lopetegui a la banqueta

David CarballoActualitzat

La selecció espanyola ha salvat un agònic empat a dos contra Colòmbia en un partit amistós disputat a la Nueva Condomina de Múrcia, on un cop més l'afició local ha tornat a xiular el blaugrana Gerard Piqué. El central català ha estat un dels tres jugadors del Barça que han entrat a l'onze titular de Julen Lopetegui juntament amb Jordi Alba i Andrés Iniesta.

El combinat espanyol ha començat dominant davant un rival imprecís en defensa i en el minut 21, Silva ha fet el primer gol del partit. En l'inici de la jugada, Iniesta ha rebut un fort cop a la cama esquerra però després de donar l'ensurt, el de Fuentealbilla ha pogut continuar.

Iago Aspas, d'esperó, ha estat a punt de fer el segon en un duel que amb el pas dels minuts s'ha anat escalfant tot i ser un matx amistós. Primer Cuadrado i Alba han protagonitzat una picabaralla i poc després Lopetegui ha sortit de la banqueta per demanar calma a Armero. Abans del descans, Espanya ha anat perdent pistonada i Colòmbia ho ha aprofitat per empatar. Cardona ha aprofitat una indecisió entre Pepe Reina i Azpilicueta per fer l'empat amb una precisa vaselina.

En la represa, Lopetegui ha fet tres canvis, entre ells Iniesta, que només ha disputat els primers 45 minuts i que ha cedit el braçal de capità a Piqué. La selecció espanyola ha vist com els colombians han tret petroli en un córner picat per James i remtatat de cap al fons de la xarxa per Falcao. El davanter del Mònaco ha posat fi a una llarga ratxa de dos anys i un dia sense marcar amb la seva selecció.

Amb el resultat advers, Deulofeu ha entrat com a revulsiu però ha estat el madridista Álvaro Morata qui ha salvat el seu equip de la derrota. El davanter del Reial Madrid ha fet el gol de l'empat a dos en el minut 87 amb un gran cop de cap. Amb aquesta agònica igualada, Lopetegui es manté invicte com a seleccionador espanyol des de que va assumir el càrrec en el lloc de Vicente del Bosque.