Mohamed Salah celebrant un gol amb el Liverpool (Reuters)
Futbol

Mohamed Salah (Liverpool), millor jugador de l'any a la Premier League

El davanter egipci està complint una temporada de debut espectacular amb el Liverpool, amb 31 gols i 11 assistències

Actualitzat

El davanter del Liverpool Mohamed Salah ha estat distingit com a millor jugador de l'any a la Premier League, un premi que atorga la Football Players' Association. L'atacant egipci, que suma 31 gols i 11 assistències a la Lliga, s'ha imposat en la votació final a Kevin de Bruyne (Manchester City), David de Gea (Manchester United), David Silva (Manchester City), Harry Kane (Tottenham Hotspur) i Leroy Sané (Manchester City). Sané ha estat escollit, precisament, com a millor jugador jove de l'any.

No tothom està d'acord amb aquest premi, Pep Guardiola va ser molt clar en dir: "Sino guanya Kevin De Bruyne, felicitats a qui el guanyarà. Des del meu punt de vista, si analitzes els últims nou o deu mesos, no hi ha hagut millor jugador que ell en termes de regularitat ".

Salah, que va arribar al Liverpool procedent de la Roma aquest estiu, a canvi de 37 milions de lliures --uns 42 milions d'euros--, és el setè jugador de l'equip d'Anfield a endur-se el trofeu, darrere de llegendes com Kenny Dalglish, John Barnes o Steven Gerrard, i el primer des de Luis Suárez (2013-14).

"Estic molt satisfet per aquest premi perquè he treballat molt, però el meu objectiu primordial és guanyar un títol amb el meu equip", ha dit el Faraó. Salah pot començar a fer realitat el seu somni a partir d'aquest dimarts, quan el Liverpool s'enfrontarà amb el seu antic equip, la Roma, a les semifinals de la Champions League.

Anar al contingut