Duel entre Robert Lewandowski i Leo Messi
Duel entre Robert Lewandowski i Leo Messi
Mundial 2022

Messi - Lewandowski: dos astres a la corda fluixa

Les seleccions de l'Argentina i Polònia es juguen el pas a vuitens de final, en el primer cara a cara entre Robert Lewandowski i Leo Messi en un Mundial

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció de l'Argentina juga la seva primera "gran final" aquest dimecres a les vuit del vespre. L'"albiceleste", que era una de les favorites per guanyar el Mundial de Qatar, no ha deixat bones sensacions en les dues primeres jornades. Davant seu hi ha la selecció de Polònia, que somia també classificar-se per als vuitens de final més de vint anys després.

Un duel amb el focus en dos jugadors. Els dos capitans, líders de les seves seleccions i amb relació amb el Barça: Leo Messi i Robert Lewandowski. L'astre argentí va ser el salvador dels de Scaloni al partit clau davant la selecció de Mèxic marcant un golàs des de fora de l'àrea. Per la seva banda, Lewandowski ha protagonitzat una de les imatges de la competició, amb les llàgrimes després de marcar el seu primer gol en un Mundial

El "9" de Polònia té moltes ganes i il·lusió de jugar contra l'Argentina de Leo Messi, ja que pot ser l'últim partit que juguen en un Mundial.

"Estic molt content de tenir l'oportunitat de jugar contra l'Argentina i Leo Messi al Mundial."

"Intentaré gaudir del partit, no només del joc, sinó de jugar amb un somriure a la cara."

Les possiblitats dels dos equips

Polònia, que lidera el grup C, en té prou amb un empat. La selecció de Leo Messi està obligada a guanyar si volen dependre d'ells mateixos. Si no aconsegueixen els tres punts, un empat els podria valer si l'Aràbia Saudita empata amb Mèxic o els de Tata Martino guanyen per un resultat que no superi el 3-0.

ARXIVAT A:
MessiMundial Qatar 2022Lewandowski
Anar al contingut