BARÇA

Messi i Suárez, rècords a la vista

Enmig d'un clima molt enrarit, l'argentí pot aconseguir el seu gol número 700 com a professional i l'uruguaià igualarà Kubala si marca un gol contra l'Atlètic de Madrid

Francesc LatorreActualitzat

Ni contra el Sevilla, ni contra l'Athletic Club, ni contra el Celta... Fa tres partits que Messi busca el seu gol número 700 com a professional, però de moment se li resisteix... I les estadístiques s'entesten a demostrar que si Messi no veu porteria, l'equip pateix. Han estat dos empats i una victòria pírrica que han apartat el Barça del lideratge i han instal·lat la crisi al vestidor blaugrana.

Des del departament de comunicació del club es nega l'ultimàtum a Setién i s'assegura que la trobada amb el president Josep Maria Bartomeu, Éric Abidal i Òscar Grau va ser per transmetre-li confiança. La cúpula esportiva va visitar-lo a casa seva per saber de primera mà l'estat d'ànim d'un Setién que ja havia dit en roda de premsa que se sent igual de fort que el primer dia.

Però el calendari posarà a prova tant la fortalesa de Setién com la confiança de la directiva. Aquest dimarts, l'Atlètic de Madrid. Diumenge, el Vila-real. Dos dels equips en millor forma del campionat.

Aquest dimarts, contra els de Simeone, també Luis Suárez té un rècord personal a l'abast. Si marca un gol, arribarà als 194 amb la samarreta del Barça i igualarà Kubala com el tercer màxim golejador de la història del club. Messi i César ocupen les dues primeres posicions d'aquest rànquing.

El Barça i Setién necessiten que l'uruguaià i Messi ofereixin la seva millor versió en un partit en què les pauses per a hidratació han generat més expectació que mai.    

 

ARXIVAT A:
MessiLuis Suárez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut