Futbol internacional

Messi, Griezmann, Ter Stegen i De Jong, entre els trenta nominats a la Pilota d'Or

Entre els finalistes hi ha quatre jugadors del Barça, i el Liverpool, vigent campió de la Champions, és l'equip amb més representats, amb un total de set futbolistes

Actualitzat

La revista France Football ha anunciat aquest dilluns els trenta nominats a la Pilota d'Or 2019, un guardó que s'entregarà el 2 de desembre a París. Entre els finalistes hi ha quatre jugadors del Barça: Leo Messi, Frenkie de Jong, Antoine Griezmann i Marc-André Ter Stegen, i el Liverpool, vigent campió de la Champions, és l'equip amb més representats, amb un total de set futbolistes. El croat Luka Modric, últim guanyador d'aquest guardó, és la gran absència de la llista de nominats.

La resta de finalistes són els següents:

Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold, Sadio Mané, Virgil van Dijk, Alisson, Roberto Firmino i Georginio Wijnaldum (Liverpool), Kylian Mbappé i Marquinhos (PSG), Donny van de Beek i Dušan Tadić (Ajax), Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal), Sergio Agüero, Bernardo Silva, Riyad Mahrez, Kevin de Bruyne i Raheem Sterling (Manchester City), Hugo Lloris i Heung-min Son (Tottenham), Cristiano Ronaldo i Matthijs de Ligt (Juventus), Karim Benzema i Eden Hazard (Reial Madrid), Robert Lewandowski (Bayern Munic), Kalidou Koulibaly (Nàpols) i Joao Felix (Atlètic de Madrid).

Lieke Martens, única blaugrana

"France Football" també ha donat a conèixer les 20 finalistes a guanyar el mateix premi en categoria femenina i malgrat arribar fins a la final de la Women's Champions League, el Barça només té una candidata a la Pilota d'Or: l'holandesa Lieke Martens. L'Olympique de Lió, vigent campió de la Champions femenina, és l'equip amb més futbolistes representades amb un total de sis: Ada Hegerberg, Wendie Renard, Amandine Henry, Lucy Bronze, Dzenifer Marozsan i Sarah Bouhaddi.

ARXIVAT A:
MessiGriezmann
Anar al contingut