BARÇA

Messi, compte enrere per a la seva renovació amb el Barça

Al Barça li agradaria comunicar la seva continuïtat abans del 30 de juny, data en què acaba el contracte. L'argentí juga avui amb la seva selecció contra l'Uruguai, en directe per TV3 (02.00).

Francesc LatorreActualitzat

D'aquí 12 dies, el darrer contracte signat per Messi i Bartomeu serà paper mullat. Ja no estarà en vigor. Si no hi ha cap anunci abans del 30 de juny, Messi deixarà de ser jugador del Barça. El pas dels dies no espanta Laporta, que està convençut que Messi continuarà, però també és cert que al club li agradaria comunicar la seva continuïtat abans de final de mes, perquè Messi no estigui ni un minut sense ser treballador de l'entitat culer.

Va ser justament en la presentació del documental de TV3 "Messi, el desè art" quan Laporta, mig en broma, es va atrevir a posar dues possibles data a l'anunci.

"No m'agrada posar dates però posats a triar, em ve al cap el dia 24 de juny. Seria un bon dia perquè és l'aniversari d'en Leo i el meu sant. Falta poc. Seria un bon regal per a ell, per a mi, per als culers i per al futbol. Estaria molt bé. Si no, també aniria bé el dia 29, que és el meu aniversari!"

El barcelonisme, pendent de Messi (@FCBarcelona_cat)

Tal com va avançar TV3, la renovació de Messi contemplaria que continués dos anys jugant al Camp Nou, abans de fer el salt al futbol nord-americà per tornar després a Barcelona com a integrant de l'àrea esportiva.

Mentre la immensa majoria del barcelonisme sospira per tornar a gaudir del seu futbol de manera presencial a l'estadi, el crac argentí intenta classificar l'Argentina per a la pròxima ronda de la Copa Amèrica.

La matinada de divendres a dissabte s'enfronta al seu amic Luis Suárez en un Argentina-Uruguai apassionant que es podrà veure en directe a TV3 (02.00). Però sempre amb la mirada posada també en Barcelona i en el projecte esportiu que vagi construint Laporta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut