Barça

Messi completa el primer entrenament amb la resta del grup abans del Barça-Osasuna de Copa

Leo Messi ha treballat per primera vegada amb la resta del grup abans del Barça-Osasuna de Copa d'aquest dimecres. El crac argentí, que tot just tornar de vacances es va entrenar en solitari a la ciutat esportiva, podria ser titular contra els navarresos. En començar l'entrenament d'aquest dimarts, Pinto ha estat ovacionat per la seva renovació. Ell serà presumiblement el porter titular al Camp Nou. I en l'equip inicial també podria haver-hi jugadors del Barça B. Guardiola n'ha cridat set (Montoya, Cuenca, Soriano, Dos Santos, Rafinha, Sergi Roberto i Tello) per entrenar-se amb el primer equip. També hi era Abidal, que surt d'un procés gripal i ha fet part de la sessió sobre la gespa.

Actualitzat
Un altre premi per a Xavi

Xavi Hernández l'han elegit per quarta vegada consecutiva com a millor creador de joc del món, per la Federació Internacional d'Història i Estadística del Futbol. De fet, els tres primers classificats són blaugrana. Al segon lloc hi ha Leo Messi i el tercer és Andrés Iniesta. Els representants de mitjans de comunicació i experts de 81 països del món consideren que al quart lloc hi ha el migcampista del Madrid Mesut Özil i cinquè és Cristiano Ronaldo. Entre els 10 primers millors creadors de joc del món hi ha un altre blaugrana, Cesc Fàbregas.

L'Osasuna arriba amb un equip de circumstàncies

Mendilibar, l'entrenador de l'Osasuna, ha donat una llista de convocats condicionada per la baixa per lesió de fins a set futbolistes i per l'absència per decisió tècnica de dos titulars, el porter Andrés i el davanter Nino. La llista és la següent: els porters Asier Riesgo i Ricardo; els defenses Damià, Sergio, Miguel Flaño, Satrústegui, Raitala i Lolo; els migcampistes Puñal, Nekounam, Cejudo, Timor, Calleja, Annunziata, Lamah i Roberto Torres; i els davanters Lekic i Ibrahima.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut