Futbol

Messi s'entrena en solitari i pren força la seva presència en el partit contra l'Osasuna

Leo Messi ha tornat a Barcelona amb fam de futbol. Aquest migdia ha tornat de l'Argentina i aquesta mateixa tarda s'ha entrenat en solitari a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El crac argentí ha arribat en taxi a Sant Joan Despí per posar-se ràpidament al nivell de la resta del grup. L'argentí, per tant, està del tot disponible per al partit de vuitens de final de la Copa davant l'Osasuna, dimecres al Camp Nou. A la sessió matinal s'ha entrenat amb el grup Andrés Iniesta, però sembla prematur que el manxec jugui a la Copa després de lesionar-se en l'últim partit del 2011 davant l'Hospitalet.

Actualitzat
El Barça ja pensa en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, dimecres contra l'Osasuna. A la sessió matinal, encara sense Messi, Guardiola ha pogut treballar amb gairebé la totalitat dels seus homes. Bones notícies, com el retorn de Puyol i d'Iniesta (que sembla haver superat la seva lesió muscular contra l'Hospi), i la reincorporació de Keita i d'Alves. Tots quatre futbolistes s'han entrenat amb el grup. Abidal, recuperant-se d'una grip, ho ha fet al gimnàs. Montoya i Cuenca, dos habituals del filial, han treballat amb el primer equip, que continua sense poder comptar amb Villa i Afellay, lesionats de llarga durada.

Leo Messi s'ha incorporat a la disciplina del club aquesta tarda, fent un entrenament en solitari. i aquest dimarts ja s'entrenarà amb la resta del grup. Teninet en compte les ganes amb què ha arribat l'argentí, sembla que Leo no es vol perdre el duel davant l'Osasuna.

Iniesta, retorn exprés

A la ciutat esportiva, ha destacat la reincorporació al grup d'Iniesta, que ha retallat uns dies la seva recuperació després de lesionar-se en el partit contra l'Hospitalet. També s'ha entrenat amb normalitat Carles Puyol, que després de perdre's el partit de la selecció catalana, ara ja torna a estar al 100%. Keita i Alves han estat les altres novetats de la sessió matinal.

Adriano i el "pare" Guardiola

Arribat el mes de gener, la novetat que al vestidor voldrien és la confirmació de la renovació de Guardiola. Adriano, que ha parlat en roda de premsa, té clar que el tècnic continuarà una temporada més com a mínim. El brasiler ha dit que Guardiola és per ells "com un pare". Per cert, Adriano ha admès que la Copa del Rei és una competició que els motiva perquè va ser l'únic títol que no van guanyar l'any passat.

Lesió de l'osasunista Roversio

A l'Osasuna, el central brasiler Roversio s'ha lesionat al primer entrenament del 2012. Té molèsties al bessó intern de la cama dreta i queda pràcticament descartat per al partit de dimecres al Camp Nou.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut