Richardson, molt familiar, ha triat el dorsal 66 en homenatge a l'any de naixement de la seva mare
Handbol

EN DIRECTE: Barça - Motor, torna la Champions d'handbol

El lateral francès, Melvyn Richardson, fill del llegendari Jackson Richardson, debuta i està cridat a marcar una època a Barcelona

Mireia Vicente DiezActualitzat

El partit Barça-Motor d'aquest dijous (18.45 per Esport3) serà el debut europeu de l'entrenador Carlos Ortega i dels 4 fitxatges, davant l'afició: Ángel Fernàndez, Leo Maciel, Ali Zein i Melvyn Richardson.

SEGUEIX-LO EN DIRECTE AQUÍ

 

 

Richardson arriba amb l'etiqueta de crac i amb un cognom que segur que sona molt als aficionats a l'handbol.

"Tinc molts records del meu pare quan jugava. Des del prinicipi que vaig començar a jugar a handbol, sempre hi ha hagut comparacions. Ell em dona consells i també, amb la meva mare, m'aconsella a la meva carrera" 

Jackson Richardson va marcar una època, fa 20 anys, al Portland San Antonio. Aquells anys, de petit, vivint a Pamplona, on jugava el seu pare, expliquen el bon castellà que parla Melvyn Richardson. I la seva bona amistat amb jugadors com Dika Mem o Ludovic Fabregas, han facilitat l'adaptació al vestidor blaugrana. Tots tres han coincidit a totes les categories de formació i amb la selecció absoluta de França. I amb l'altre francès de l'equip, Timothey N'Guessan, van compartir equip a Chambéry.

Melvyn Richardson, amb només 24 anys, ja és campió d'Europa i olímpic, però manté l'ambició intacta.

"És la raó per la que hevingut a aquest club. Vull guanyar. I vull aprendre amb els millors. Aquí ho podem guanyar tot i hi ha tots els jugadors amb els que puc aprendre. No sé si podrem fer el que es va fer l'any passat, però podem intetnar igualar-ho i aquest és l'objectiu"

Un objectiu molt ambiciós; el Barça va guanyar tots els títols de la temporada passada i sense perdre cap partit. És un jugador molt versàtil, amb un potent llançament exterior i molta capacitat golejadora. En l'últim partit de lliga va fer 13 gols. El cognom Richardson ha arribat a Barcelona per intentar marcar, ara, una època en blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut