Max Verstappen durant la cursa esprint (Reuters)
Fórmula 1

Max Verstappen fa la "pole" amb el nou format de Silverstone

El neerlandès s'ha imposat a la cursa esprint i sortirà en primera posició a la cursa de diumenge. Fernando Alonso ha protagonitzat la remuntada del dia i serà setè al GP del Regne Unit

Redacció Esport3Actualitzat

El nou experiment que la Fórmula 1 ha provat al GP de la Gran Bretanya, a Silverstone, ha ofert una emocionant sessió de classificació. El traçat britànic ha estat escenari de la primera cursa a l'esprint de la història de la Fórmula 1. Divendres Lewis Hamilton havia aconseguit el millor temps i, per tant, defensava la primera posició, però una mala sortida del de Mercedes ha permès a Max Verstappen situar-se líder.

El neerlandès ha estat imparable durant les 17 voltes de la prova i ha aconseguit la "pole" per a la cursa de diumenge. El pilot de Red Bull anirà seguit dels dos pilots de Mercedes: Lewis Hamilton, segon, i Valtteri Bottas, tercer. Charles Leclerc ha fet una sòlida actuació i sortirà quart, al davant de Lando Norris i Daniel Ricciardo.

El protagonista de la jornada ha estat Fernando Alonso. El pilot asturià ha fet una gran remuntada a la primera volta i ha guanyat fins a 6 posicions. Alonso sortirà a la cursa en setena posició. Carlos Sainz ha patit un toc de George Russell i partirà onzè, en aquest Gran Premi de la Gran Bretanya.

 

Anar al contingut