Maverick Viñales, descavalcat definitivament de la Yamaha
MotoGP

Maverick Viñales i Yamaha se separen definitivament

La marca japonesa no compta amb el pilot de Roses per al que queda de Mundial i ja ha confirmat Cal Crutchlow

Redacció Esport3Actualitzat

El culebrot entre Yamaha i Maverick Viñales ha arribat al final abans d'hora amb l'acord que desvincula el pilot definitivament de la marca japonesa. Viñales, que no va poder córrer el Gran Premi d'Àustria pel seu conflicte amb l'equip japonès, va rebre aquest dijous la notificació que tampoc estaria present al Gran Premi de la Gran Bretanya, el pròxim 12 de setembre. 

Ara, la situació de trencament és definitiva, i Viñales ja no competirà més amb la marca dels tres diapasons. L'anunci arriba quan falten 8 curses per acabar el Mundial, un cop es va saber aquesta mateixa setmana la cancel·lació del Gran Premi de Malàisia

La situació era irreconduïble entre totes dues parts, i, de fet, Viñales va oficialitzar recentment el seu compromís amb Aprilia a partir del pròxim Mundial, fet que segurament tampoc va contribuir a posar pau. 

Yamaha no ha perdut el temps i, poques hores després d'oficialitzar el trencament amb Viñales, ha anunciat el seu substitut: serà Cal Crutchlow, que de moment ha estat designat per pilotar al Gran Premi de la Gran Bretanya, i que podria ser oficialitzat aviat per tot el que resta de Mundial. 

 

 

 

Anar al contingut