Mauricio Pochettino en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Mauricio Pochettino es farà càrrec del Chelsea

El tècnic argentí serà l'encarregat de donar sentit a la milionària plantilla del club londinenc

Redacció Esport3Actualitzat

Ja se sap qui serà l'encarregat de donar un sentit al milionari trencaclosques que és, ara per ara, la plantilla del Chelsea. Serà un entrenador amb experiència a la Premier League anglesa i ben conegut a casa nostra: Mauricio Pochettino. Als seus 51 anys, el tècnic argentí s'ha compromès amb el club londinenc per dues temporades més una d'opcional.

De Pochettino s'espera que aporti als blues l'estabilitat que necessita un club que en aquesta última temporada ha tingut quatre entrenadors i una despesa inusitada --més de 600 milions d'euros-- des de l'arribada del multimilionari Todd Boehly. Campió d'Europa l'any 2021, el Chelsea acaba de signar una temporada per oblidar: dotzè a la Premier League i sense opcions a les competicions per eliminatòria.

L'exentrenador perico, que a Anglaterra ha entrenat el Southampton i el Tottenham --a qui va portar a la final de la Champions l'any 2019--, no entrena cap equip des que va ser acomiadat del PSG l'estiu passat. Ara l'espera una feina draconiana per convertir un equip sense nord en un aspirant als títols. A l'equip tècnic de "Poche" hi figuren el barceloní Jesús Pérez, com a segon entrenador, i el granollerí Toni Jiménez, com a entrenador de porters.

 

 

Anar al contingut