Barça

Martin Braithwaite s'afegeix a la llista de davanters per cobrir la baixa de Dembéle

Segons ha avançat RAC1, el club blaugrana ja estaria negociant el fitxatge del futbolista danès del Leganés en una reunió a Barcelona amb l'agent del futbolista, Ali Dursun, el mateix de Frenkie de Jong

RedaccióActualitzat

El davanter danès del Leganés, Martin Braithwaite, és l'últim nom que s'ha afegit a la llarga llista de candidats a fitxar pel Barça com a substitut del lesionat Dembélé. Braithwaite, de 28 anys, ha marcat aquesta temporada 6 gols en 24 partits de lliga.

Segons ha avançat RAC1, el club blaugrana ja estaria negociant el seu fitxatge en una reunió a Barcelona amb l'agent del futbolista, Ali Dursun, el mateix de Frenkie de Jong. Braithwaite té una clàusula de rescissió de 18 milions d'euros i el Leganés no estaria disposat a rebaixar aquesta xifra després d'haver perdut en el mercat d'hivern un altre davanter, En-Nesiry, que va fitxar pel Sevilla, que va pagar els 25 milions d'euros de la clàusula.

Tot i aquestes negociacions, el Barça manté obertes altres opcions com és el cas del davanter canari del Getafe Ángel Rodríguez, que té una clàusula més assequible de 10 milions d'euros.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut