Espanyol

Mario Hermoso ja s'entrena amb normalitat

Després de donar-se dijous un cop al peu, el defensa madrileny ja ha tocat pilota

Actualitzat

L'Espanyol continua amb els entrenaments a l'estada de pretemporada a la Garrotxa, tot i que aquest diumenge hi ha hagut un canvi de rutina: en comptes de dues sessions de treball, només n'hi ha hagut una, matinal, però més llarga. Rubi ha disposat que els jugadors tinguin la tarda lliure. La passaran a Olot, la capital de la comarca.

La novetat de l'entrenament ha estat Mario Hermoso, que ha tocat pilota per primer cop. No ho havia pogut fer fins ara per culpa d'un cop al peu. També ha estat present en la sessió el director general esportiu, Òscar Perarnau.

Cal destacar que la plantilla de l'Espanyol s'ha sotmès en les últimes hores a un nou test de monitorització cardíaca durant una sessió d'entrenament. L'element més innovador d'aquest sistema, que utilitza l'empresa Nuubo i que ja s'ha provat en altres lligues com el Calcio o la Premier, és que permet prendre dades cardiològiques dels futbolistes durant un entrenament real.

Pensat per a la prevenció i el diagnòstic de l'activitat cardíaca, aquest nou sistema permet controlar gairebé immediatament si, al màxim nivell d'entrenament, s'ha produït alguna arrítmia o alguna incidència que permeti a l'equip mèdic de l'entitat detectar qualsevol patologia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut