Marcos Alonso celebrant un gol amb el Chelsea (Reuters)
Marcos Alonso celebrant un gol amb el Chelsea (Reuters)
Barça

Marcos Alonso no s'amaga: "M'agradaria jugar a la Lliga espanyola"

L'actual jugador del Chelsea és el preferit del Barça per reforçar el lateral esquerre

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels objectius del Barça en el proper mercat d'estiu és reforçar la demarcació de lateral esquerre, on Jordi Alba ho ha jugat pràcticament tot sense descans. I el número 1 a la llista de candidats és Marcos Alonso. L'actual jugador del Chelsea ha estat clar en una entrevista a l'emissora Onda Cero: li agradaria jugar a la Lliga espanyola. 

Tinc un any més de contracte amb el Chelsea. Ja ho he dit altres vegades que m'agradaria jugar a Espanya, però al final hi ha coses que no depenen del tot de mi mateix. Està clar que el desig és jugar algun dia a la Lliga espanyola.

Marcos Alonso, que té 31 anys, veu amb bons ulls la possibilitat de ser blaugrana aquest mateix estiu però necessita que els actuals gestors del club londinenc comprin els seus desitjos d'abandonar Stamford Bridge. 

Format al planter del Reial Madrid, Marcos Alonso va jugar al Bolton Wanderers, a la Fiorentina i al Sunderland abans de fitxar pel Chelsea, equip amb què ja ha jugat 212 partits, ha fet 29 gols i ha donat 23 assistències

 

Anar al contingut