Barça

Marc Roca, possible relleu de Busquets

El jugador del Bayern és un dels jugadors que agrada a Xavi per un futur relleu de Sergio Busquets

Laia TudelActualitzat

El Barça busca el futur Busquets i es fixa en Marc Roca. El migcampista del Bayern de Munic agrada a Xavi, i el trobaria una opció interessant per reforçar el migcentre blaugrana. Al desembre hi va haver uns primers contactes entre el tècnic i el jugador

El Barça treballa amb la idea de reforçar fins a 7 posicions del primer equip. Qualsevol incorporació estarà condicionada a les sortides que es puguin fer aquest estiu. Aquesta planificació futura inclou trobar el relleu de Sergio Busquets. Una de les opcions que té Xavi al cap per reforçar aquesta posició és Marc Roca, el migcampista del Bayern de Munic. Roca és un perfil que agrada al tècnic català des de fa temps.

Al desembre, aprofitant la visita del Barça a Munic, Xavi va parlar amb el jugador per saber quina era la seva situació al Bayern. Des de llavors no s'han tornat a reactivar els contactes entre el Barça i el jugador.

Marc Roca va fitxar pel Bayern la temporada passada i no ha tingut els minuts que s'esperava. Té contracte fins al 2025, però des de l'entorn del jugador asseguren que el club bavarès podria deixar sortir el jugador per uns 10-15 milions d'euros.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut