Marc Roca s'ha tornat a entrenar amb els seus companys (@RCDEspanyol)
Espanyol

Marc Roca es reincorpora als entrenaments de l'Espanyol després de debutar amb la selecció espanyola sub-21

Óscar Duarte arribarà en les pròximes hores a Barcelona per reincorporar-se a la dinàmica del conjunt de Rubi i David López espera reintegrar-se aquest divendres a la dinàmica de grup

Actualitzat

Marc Roca ha tornat aquest dimecres a la tarda a la disciplina del primer equip de l'Espanyol després de l'estada amb la selecció espanyola sub-21. El migcampista blanc-i-blau va fer el seu debut oficial amb el conjunt de Luis de la Fuente davant de la República d'Irlanda en partit classificatori per a l'europeu.

De la seva banda, Óscar Duarte arribarà en les pròximes hores a Barcelona per reincorporar-se a la dinàmica del conjunt de Rubi. El central va participar en els dos partits que va disputar Costa Rica enfront del Japó i Corea del Sud.

Per la seva banda, David López ha estat treballant al costat dels fisioterapeutes del club. El central de Sant Cugat ha completat una sessió al gimnàs i la previsió apunta que aquest divendres pugui tornar a entrar en la dinàmica de grup, amb la resta dels seus companys.

Javi López: "Volem ser un equip regular"

En la roda de premsa posterior a l'entrenament, Javi López, un dels capitans, ha assegurat que un dels objectius per aquesta temporada és ser més regulars tant en els partits de casa com en els de lluny del RCDE Stadium.

"Volem ser un equip regular. Hem de ser forts a casa i tenir l'ambició d'anar a guanyar a qualsevol camp. En aquesta idea hi som tots, jugadors i tècnics. Hem de seguir l'entrenador amb tota la fe que puguem".

Anar al contingut