Marc Gasol amb la samarreta dels Lakers, el seu últim equip a l'NBA. (Foto: REUTERS)
bàsquet

Marc Gasol jugarà al Bàsquet Girona

Barça i Bàsquet Girona eren les seves opcions sobre la taula i tot indica que s'ha decidit per aquesta últim

Redacció Esport3Actualitzat

Després de deixar l'NBA i tornar a casa, portava setmanes donant voltes al seu futur. El Barça li anava al darrera. El Girona, club que ell mateix presideix, també era una opció per tornar a les pistes. De fet, havia confessat en moltes ocasions que la seva il.lusió era retirar-se al club gironí. Doncs, segons ha avançat el periodista Ernest Macià al programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio, això es farà realitat. La decisió l'acabarà de prendre de forma definitiva aquest cap de setmana i dilluns podria ser presentat com a nou jugador de l'equip gironí.

Marc Gasol torna als 36 anys al Bàsquet Girona, allà on va explotar com a jugador abans de fer el salt als Grizzlies a l'NBA. L'equip passa per una crisi de resultats, ha canviat l'entrenador recentment i Gasol pot ser el revulsiu definitiu per reflotar la situació i aspirar a pujar a la Lliga ACB. Dilluns, en principi, seria presentat a Fontajau.

 

Aquest mateix matí, el Marc ha penjat un tuit enigmàtic molt suggerent amb un rellotge de sorra i una figura de Dupond -personatge del mític còmic "Tintín"- vestit amb un banyador blanc-i-vermell (colors del Girona) a punt de llançar-se a la piscina. 

 

ARXIVAT A:
Marc Gasol
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut