Marc Cucurella, amb el desig de tornar al Barça
Marc Cucurella, amb el desig de tornar al Barça
Barça

Marc Cucurella: "M'agradaria tornar al Barça"

El lateral esquerre del Brighton reconeix que té una espina clavada amb el Barça, ja que va arribar a debutar amb el primer equip però lluny del Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Cucurella es deixa estimar pel Barça, malgrat que aquest estiu va canviar la samarreta del Getafe per la del Brighton a canvi de 18 milions d'euros. El defensa ha estat titular des que va arribar a la Premier, però en una entrevista a DAZN no amaga el seu desig de tornar a Catalunya:

"Jo he estat molts anys al Barça i podríem dir que és casa meva i de la meva família, o de la meva dona, que és de Barcelona. M'agradaria tornar. Tinc una espina clavada perquè vaig debutar amb el primer equip, però no vaig poder jugar mai al Camp Nou i crec que és una cosa que m'agradaria fer abans de retirar-me o deixar el futbol."

Cucurella va debutar amb el primer equip del Barça, la temporada 17-18, en un partit de Copa contra el Múrcia (0-3), de la mà d'Ernesto Valverde. Després de passar per l'Eibar, va jugar tres temporades al Getafe i ara és titular amb el Brighton, una de les revelacions de la Premier. A finals de la temporada passada, el seu nom ja va estar sobre la taula com a possible reforç.

 

 

 

Anar al contingut