Maradona, signant el seu contracte com a president del Dinamo Brest (Instagram)
Futbol internacional

Maradona serà el president del Dinamo Brest de Bielorússia i màxim responsable del futbol

L'exjugador argentí ha fet l'anunci al seu compte d'Instagram, on apareix en una fotografia signant el contracte amb una bandera bielorussa darrere

Actualitzat
Diego Armando Maradona serà el president i el responsable de tot el futbol del Dinamo Brest de Bielorússia, segons ha anunciat aquest dimarts a través del seu compte d'Instagram. "Vaig signar el contracte i soc el president del club Dinamo Brest. Gràcies per la confiança i per pensar en mi. Un altre èxit junts @matiasmorlaok", ha escrit Maradona.
   
"Feliç per haver acordat amb el Dinamo Brest, de Bielorússia, el nomenament de Diego Maradona com a president del club i responsable de tot el futbol de la institució. Un nou repte al qual Diego s'enfrontarà com ho va fer sempre en la seva vida", ha publicat el seu advocat i agent, Matías Morla, al seu compte de Twitter. El missatge està acompanyat d'una fotografia de Maradona signant un contracte, amb una bandera de Bielorússia darrere seu.
   
Maradona es farà càrrec del club bielorrús després del Mundial de Rússia, en el qual treballarà com a comentarista de televisió. A finals d'abril, Maradona va deixar de ser tècnic de l'Al-Fujairah, de la Segona Divisió dels Emirats Àrabs Units, després de fracassar en el seu intent d'ascendir a la màxima categoria del futbol local.
Anar al contingut