Barça

Maradona-Messi, una relació amb alts i baixos

Les abraçades van convertir-se en un ritual quan Maradona va dirigir la selecció argentina, entre el 2008 i el 2010

Laura BruguésActualitzat

El debat de qui dels dos és el millor de la història té opinions per a tots els gustos. Però el cert és que Messi -que va arribar després- ha crescut sota l'ombra allargada de Maradona. Per això, la relació entre tots dos ha estat sempre especial. Es van conèixer quan Maradona va convidar Messi el 2005 al seu programa "La noche del diez". Van jugar un partit de futtenis, els dos amb el deu a l'esquena.

Les abraçades van convertir-se en un ritual quan Maradona va dirigir la selecció argentina, entre el 2008 i el 2010. Llavors, Maradona deia que Messi era el millor jugador del món "sens dubte" i Messi explicava, en una entrevista, que guardava un molt bon record d'aquella etapa amb Maradona de seleccionador.

La relació entre ells sempre va estar en el punt de mira, alimentat pel mateix Maradona. En una entrevista va qualificar Messi de jugar de forma "prepotent", que s'oblidava dels companys. Fent de comentarista per a Fox, va dir que Messi era el millor juntament amb Cristiano Ronaldo i que l'argentí preferia jugar a la Play Station abans que parlar. Tot i que després ho va voler arreglar dient que Messi era un amic per a ell i que des que aquest havia fitxat per al Barça s'havia intentat que ells dos s'enfadessin.

Com era la seva relació? Només ho saben ells. Ahir, Messi va ser dels primers a acomiadar-se de Maradona.

ARXIVAT A:
MaradonaMessi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut