Manresa, Andorra, Joventut i Barça, lluiten a partir d'avui per la Lliga Catalana
Bàsquet

Manresa-Andorra i Joventut-Barça, avui a la Lliga Catalana

Esport3 oferirà en directe les semifinals de la Lliga a partir de les 7 de la tarda

Actualitzat

Aquest dilluns es juguen les semifinals de la Lliga Catalana de bàsquet, competició que es disputa al Pavelló Olímpic de Badalona i que es podrà seguir en directe per Esport3.

El Baxi Manresa i el Morabanc Andorra obriran el teló en la primera semifinal, a partir de les 7 de la tarda, mentre que el plat fort arribarà en la segona semifinal: l'equip amfitrió, el Joventut, se les haurà amb el Barça, vigent posseïdor del títol, a partir de les 21.15.

La Lliga Catalana suposa un pas més en la preparació dels quatre equips, després que es veiessin les cares en el torneig de Sant Julià de Vilatorta, en diferents aparellaments. A la localitat osonenca, l'Andorra va superar el Barça (71-69) i la Penya va guanyar el Manresa (96-91). Serà una oportunitat immillorable de veure en acció algunes de les noves incorporacions dels equips, que no poden comptar amb tots els seus jugadors per a la disputa del Mundial. La gran final es jugarà la Diada, a partir de les 12 del matí, en directe també per Esport3.

Anar al contingut