Eurocopa

Makelele i Thuram anuncien que deixen la selecció després de la desfeta contra Itàlia

Claude Makelele i Lilian Thuram han anunciat que no tornaran a vestir la samarreta de la selecció francesa, després de l'eliminació de l'Eurocopa 2008. No és la primera vegada que l'exmadridista, de 35 anys, projecta deixar els "bleus". Ho va fer a l'acabament del Mundial 2006, però la insistència de Domènech el va convèncer per tornar-hi. Thuram, de 36 anys, i que ha tingut un trist paper a Can Barça també seguirà les mateixes passes que Makelele, un cop que s'ha comprovat que no pot rendir al màxim nivell. Ara les mirades es giren cap a Vieira i Henry, dos dels pesos pesants d'una generació daurada que s'ha esgotat definitivament.

Actualitzat

L'interista i el blaugrana són els dos últims representants d'aquell fantàstic equip que va guanyar el Mundial del 1998 i l'Eurocopa del 2000.

L'ambient al combinat recorda el del 2002, quan la millor generació del futbol francès de tots els temps, liderada per Zidane, va marxar del Mundial de Corea i el Japó sense marcar cap gol. Ara, Raymond Domènech, l'home que va ser l'encarregat de pilotar l'era post-Zidane, és sinònim de continuïtat en un ambient que reclama amb urgència una ràpida transició que atorgui protagonisme a la generació de Benzema i companyia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut