Luuk de Jong només ha marcat un gol amb el Barça (@fcbarcelona_cat)
Barça

Luuk de Jong posa rumb al Cadis fruit d'un acord a tres bandes

Barça, Sevilla i Cadis acorden l'operació perquè el davanter disputi el que queda de temporada a l'equip d'Álvaro Cervera. Tot llest a falta de l'OK del jugador neerlandès

Redacció Esport3Actualitzat

Primera sortida de l'operació de renovació de la plantilla del FC Barcelona que el club té la intenció d'executar aquest mercat d'hivern. El davanter neerlandès Luuk de Jong jugarà el que queda de temporada al Cadis després de l'acord a tres bandes a què han arribat Barça, Sevilla i l'equip entrenat per Álvaro Cervera. 

La primera conseqüència de l'operació, que només espera el sí definitiu del mateix jugador, és que es desfà la cessió vigent del Sevilla

Aquesta és la primera baixa d'una llista de jugadors que són a l'aparador. El Barça comença a deixar anar llast per poder fitxar les solucions cridades reflotar l'equip, com el valencià Ferran Torres.

Una tardor irrellevant a Can Barça

Amb l'objectiu de suplir la marxa de Griezmann a l'Atlètic de Madrid, Luuk de Jong va recalar al Barça procedent del Sevilla l'últim dia del mercat estiuenc. Arribava a Barcelona per a una temporada en què el club blaugrana es feia càrrec de la seva fitxa i es reservava una opció lliure de compra. El cert, però, és que l'exsevillista no només no ha omplert el buit deixat pel francès, sinó que amb prou feines ha comptat per a cap dels tres entrenadors que ha tingut. 

Koeman va demanar la seva incorporació fent valer que l'havia entrenat a la selecció "orange" i, per ser coherent, va començar donant-li confiança als primers partits, però la seva aportació ha anat decaient fins a tornar-se irrellevant amb Xavi a la banqueta.

En total, De Jong ha participat en 12 partits -9 de Lliga i 3 a la Champions- i només ha pogut celebrar un gol, contra el Llevant al Camp Nou. 

A Cadis, objectiu: la salvació

Actualment, el Cadis és el penúltim classificat de la Primera Divisió amb només 14 punts. L'internacional pels Països Baixos haurà de guanyar-se el lloc amb els altres dos puntes de l'equip, Negredo i Lozano

Anar al contingut