El fitxatge de Ferran Torres per al Barça, imminent
El fitxatge de Ferran Torres per al Barça, imminent
BARÇA

El fitxatge de Ferran Torres pel Barça, imminent

El Barça tancarà en les pròximes hores un acord amb el Manchester City

Actualitzat

El Barça és conscient que amb els jugadors que té Xavi Hernández a la seva disposició serà complicat tenir èxit aquesta temporada i el tècnic fa dies que demana fitxatges a Joan Laporta. Tant el president blaugrana com el director de futbol, Mateu Alemany, segueixen treballant de cara al mercat de fitxatges hivernals, i un nom està marcat en vermell per sobre de tots: el de Ferran Torres.

El jugador de Foios té la ferma intenció de signar pel Barcelona i sembla que després d'unes dures negociacions ho aconseguirà. Segons ha sabut TV3, les negociacions entre clubs estan molt avançades i l'anunci pot ser qüestió d'hores

La xifra de traspàs per Ferran Torres podria rondar els 55 milions, vint milions menys dels 75 que demanava el Manchester City de Pep Guardiola però el doble del que els anglesos van pagar al València la temporada passada (25 milions).

 

Per tant, Xavi Hernández tindrà a la tornada de les vacances disponible el seu primer fitxatge del mercat hivernal, que va ser una petició expressa que va fer a Joan Laporta.

Fi al culebrot

Hores abans d'aquest acord que està a punt de produir-se, al Barça ja no s'amagava a l'hora de parlar de Ferran Torres. I és que Mateu Alemany no es va tallar després de tancar l'any 2021 jugant contra el Sevilla.

Aquest serà el primer fitxatge del mercat hivernal de Xavi, que haurà de fer espai alliberant fitxes, per donar-li cabuda a Ferran Torres. En aquest sentit, sembla que el futur de Yusuf Demir o el de Luuk de Jong ja està segellat: el Barça trencarà les cessions per tots dos jugadors.

Anar al contingut