L'Unicaja ha presentat aquest dijous Axel Bouteille, que no pot jugar en competició europea (@UnicajaCB)
Bàsquet

L'Unicaja de Màlaga demana l'ajornament del partit de l'Eurocup contra el Joventut

L'equip malagueny al·lega que "no té prou jugadors" per afrontar la visita a una Penya que ja no s'hi juga res

Actualitzat
L'Unicaja ha sol·licitat a l'organització de l'Eurocup l'ajornament del partit de dimecres que ve a la pista del Joventut, últim del Top 16, per les lesions de diversos dels seus jugadors, ha informat aquest dijous el director esportiu de l'entitat malaguenya, Manuel Rossa.

Rossa, en la roda de premsa de presentació de l'aler francès Axel Bouteille, ha comentat que s'ha parlat amb l'Eurocopa de "tot tipus de possibilitats" i una és "ajornar el partit al dimarts 10 de març", data en la qual "no hi ha cap partit perquè s'ha acabat el Top 16 i es juguen els quarts la setmana següent".

El directiu del club malagueny ha afegit que espera una decisió de l'Eurocopa i que "'sembla que hi ha possibilitats" perquè no tenen "prou jugadors" per al compromís davant el Joventut, ja eliminat i sense opcions, i ells en el partit es juguen ser els primers de l'esmentada fase i tenir el factor pista favorable en les eliminatòries fins a la final.

L'Unicaja no pot comptar amb l'aler francès Axel Toupane, amb una fissura al taló d'Aquil·les esquerre, ni amb l'escorta Jaume Fernández, amb molèsties en els dos talons. Tampoc amb l'aler pivot Carlos Suárez, amb fractura de tendó d'un dit de la mà dreta. A més, tenen problemes físics el base Alberto Díaz, l'aler pivot nord-americà Deon Thompson i l'aler canadenc Melvin Ejim, i tampoc poden jugar els recents fitxatges, l'ala pivot serbi Marko Simonovic i Axel Bouteille, en haver-se tancat fa uns dies el termini d'inscripcions a l'Eurocopa.
ARXIVAT A:
PenyaACB
Anar al contingut