Eurolliga

L'Uni Girona perd una ocasió d'or a Sopron (62-60)

Una apagada de set minuts en el darrer període condemna les gironines

Jordi RobirosaActualitzat

A Brittney Sikes la van acomiadar de Sopron argumentant indisciplina. Després, com és sabut, el club hongarès va endarrerir el pas del trànsfer durant quatre setmanes en una actitud més aviat lletja. Avui, a Sykes, l'han escridassat durant tot el partit i la jugadora de Newark ha respost amb una primera part meravellosa en què ha anotat 16 dels 33 punts de les catalanes.

L'Uni ha dominat el partit fins al darrer quart, en què un parcial de 14 a 1 en set minuts ha llençat en orris tota la feina. Sykes ha desaparegut i els set taps -han llegit bé: set- de Magbegor han estat decisius perquè l'apagada catalana hagi estat aclaparadora. Una derrota que fa mal, perquè, durant 30 minuts, les jugadores de Bernat Canut han estat millors que les actuals campiones d'Europa. Però, és clar, els partits duren 40 minuts.