Andrés Iniesta aixecat pels seus companys el dia del comiat
L'últim vol de Don Andrés (EFE)
Futbol

L'últim vol d'Andrés Iniesta pel Camp Nou

Aquest 20 de maig fa dos anys que el centrecampista de Fuentealbilla va jugar el seu últim partit amb la samarreta del Barça

Santi PadróActualitzat

El 20 de maig del 2018 va ser l'últim dia que Andrés Iniesta es va vestir de blaugrana. Era l'últim partit de Lliga de la temporada 2017-2018, el Barça jugava a casa contra la Reial Societat i el menys important va ser el resultat (1-0). Va ser un partit que va estar dedicat, des del començament, a fer-li un homenatge al dorsal número 8 del Barça amb el lema "Infinit Iniesta".

En els prolegòmens, per la megafonia de l'estadi, va sonar una de les seves cançons favorites "Now we are free" (Ara som lliures), de la banda sonora de la pel·lícula "Gladiator", i en el minut 80, quan Ernesto Valverde el va substituir per Paco Alcácer, els aficionats del Barça li van dedicar al mag de Fuentealbilla una de les ovacions més sentides que es recorden al Camp Nou.

Per celebrar aquesta efemèride s'han fet públiques algunes imatges inèdites d'aquella emotiva jornada. Algunes les va gravar el mateix Andrés Iniesta amb el seu telèfon mòbil en una nit amb els sentiments desbocats en què el jugador del Barça va acabar tot sol, descalç passejant per la gespa del Camp Nou. I després, al davant de la taquilla buida, emocionat, fent el tancament del seu últim dia al vestidor. Va ser l'útim toc de pilota, en clau blaugrana, d'aquell menut centrecampista de Fuentealbilla que es va acabar convertint en una llegenda del Barça.

Un orgull i un plaer defensar i representar aquest escut, per mi, el millor del món. Gràcies a tots els meus companys, us trobaré a faltar moltíssim i gràcies a vosaltres, la meva afició, només us puc dir que us portaré en el meu cor per sempre. Visca el Barça, visca Catalunya i visca Fuentealbilla.

Anar al contingut