Luís Figo, nou conseller de la UEFA
Futbol internacional

Luís Figo s'incorpora a la UEFA com a conseller de futbol

La tasca de l'exfutbolista portuguès serà treballar al costat del seu president, Aleksander Ceferin, i la Divisió de Futbol per tractar temes com aspectes tècnics del joc i les seves normes, a més de ser part del programa d'ambaixadors del màxim organisme del futbol europeu

Actualitzat

La UEFA ha anunciat aquest dimecres la incorporació com a conseller de futbol de l'exjugador portuguès Luís Figo, l'"amplíssima experiència serà de gran ajuda" en paraules del seu president, l'eslovè Aleksander Ceferin. La tasca de Figo a la UEFA serà treballar al costat del seu president i la Divisió de Futbol per tractar temes com aspectes tècnics del joc i les seves normes, a més de ser part del programa d'ambaixadors del màxim organisme del futbol europeu.

Ceferin, que aposta per la incorporació de més exjugadors a la UEFA per a la presa de decisions, ha elogiat la figura del portuguès, exjugador de l'Sporting de Portugal, el FC Barcelona, el Reial Madrid i l'Inter de Milà. "Luís Figo va ser un jugador fantàstic que era un exemple de conducta tant dins com fora del terreny de joc. És una figura molt respectada dins de l'esport i estic molt agraït que s'hagi unit al nostre equip", ha destacat.

Internacional amb Portugal en 127 partits, Figo va guanyar la Pilota d'Or l'any 2000, dues temporades abans de conquerir la Lliga de Campions amb el Reial Madrid el 2002, l'antiga Recopa i la Supercopa d'Europa en dues ocasions.

Anar al contingut