Futbol Internacional

Luis Enrique: "Ronaldo? És el dia dels Sants Innocents?"

El seleccionador espanyol ha reaccionat amb humor als rumors que arriben des d'alguns mitjans anglesos que el situen com a possible substitut d'Ole Gunnar Solskjaer al United

La derrota del Manchester United contra el Watford ha provocat la destitució d'Ole Gunnar Solskjaer. Els "red devils" acumulen quatre derrotes en els darrers cinc partits i ocupen la setena posició de la Premier League a 12 punts del líder, el Chelsea. Ja s'han començat a sentir alguns dels noms que podrien substituir el tècnic noruec, com el de Zinedine Zidane o Julen Lopetegui

Segons ha publicat Sky Sports, Cristiano Ronaldo hauria demanat el fitxatge de Luis Enrique. Tal com informa el mitjà britànic, el seleccionador espanyol podria estar interessat a assumir el càrrec i tindria el suport de l'estrella de l'equip. 

Aquest mateix diumenge al matí, en un acte solidari per l'ELA, Luis Enrique s'ha pres amb humor els rumors sobre l'interès de Ronaldo en ell.

"És el dia dels Sants Innocents avui? Vinga... Soc a l'equip més gran d'Espanya, que és la selecció. Tinc uns 5.000 jugadors a la meva disposició, més gran que això no hi ha res. El futur canvia en 15 segons. Ara ens toca gaudir i estic molt feliç on soc."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut