Ole Gunnar Solskjaer ja no és entrenador dels diables vermells (Reuters)
Ole Gunnar Solskjaer ja no és entrenador dels diables vermells (Reuters)
Futbol Internacional

El Manchester United destitueix Ole Gunnar Solskjaer

La derrota contra al camp del Watford per 4-1 ha provocat el comiat de l'entrenador noruec. Zidane, Lopetegui o Luis Enrique són alguns dels noms que sonen per substituir-lo

Redacció Esport3Actualitzat

Els mals resultats han posat punt final a l'etapa com a entrenador d'Ole Gunnar Solskjaer a la banqueta del Manchester United. Els "red devils" ocupen la setena posició de la Premier League i la derrota per 4-1 de dissabte al camp del Watford ha acabat de condemnar el tècnic noruec.

El cas de Solskjaer amb el United, guarda bastantes semblances amb el recentment viscut de Koeman amb el Barça. Feia temps que els rumors d'una possible destitució planaven sobre Old Trafford, però una alta clàusula de finalització de contracte - es parlava de 9 milions d'euros - i el fet de ser una llegenda del club anglès, des que un gol seu a l'últim minut va valer per aixecar la Champions del 1999 a Barcelona, en dificultaven l'acomiadament.

Els propietaris de l'equip han informat que, de forma provisional, Michael Carrick s'encarregarà de comandar un equip que aquesta setmana vinent afronta dos duels clau, contra el Vila-real en Champions i el Chelsea en Lliga. Com a substituïts de Solskjaer sonen noms coneguts de la Lliga com el de l'exentrenador del Madrid Zinadine Zidane o el de Julen Lopetegui, per bé que aquest últim té feina com a míster del Sevilla.

Fins i tot, Sky Sports ha publicat que Cristiano Ronaldo, la gran estrella de l'equip, ha demanat el seleccionador espanyol Luis Enrique. Segons el mateix mitjà britànic, l'asturià estaria disposat a negociar amb el club i tindria el suport del davanter portuguès.

 

Anar al contingut