Futbol

Luis Enrique: "Ara per ara, no goso assegurar que Messi renovi"

L'entrenador del Barça ha repassat el moment del seu equip en la roda de premsa prèvia al pròxim partit de lliga contra l'Osasuna

Actualitzat

L'entrenador del primer equip del FC Barcelona ha fet aquest divendre la roda de premsa prèvia al partit de Lliga que l'enfrontarà a l'Osasuna aquest dissabte. Sobre la taula, temes diversos, com el perill d'El Sadar, l'estil de joc blaugrana i la renovació de Messi.

Osasuna

Hem de preparar el partit amb seriositat, amb prudència per la classificació que ocupa. Hem de jugar bé des del minut u, i ser efectius en la sortida de la pilota i en les arribades a l'àrea. Per a ells, la necessitat pot ser una gran motivació. Però, oh, casualitat! nosaltres també n'estem. de necessiats. Per a nosaltres no és un partit qualsevol en el qual el punts no tinguin cap importància. La tenen sempre, però aquesta vegada més.

Jugar a les 13.00

Les 13.00 no és gaire habitual, però estem acostumats a entrenar-nos a les 11.00. Per a uns quants, és estrany jugar a les 22.00. Al final és una qüestió de gust personal de cada jugador, però, en tot cas, toca adaptar-s'hi.

Turan

Si és titular ho veurem demà. Mai ho dic a ningú abans que als jugadors.

Sergi Roberto o Aleix Vidal

En Sergi dóna diverses possibilitats, és un comodí. Aquest any està fent més de lateral, i, de moment, hi seguirà.

L'estil Barça

N'estic fart, d'això de l'estil: clàssic, modern, casual... M'és igual. Vosaltres imagineu-vos el que vulgueu, i jo faré el que em toqui. M'he criat aquí com a entrenador i ja he dit prou vegades quin és el meu model de joc, que no és cap altre que el del Barça.

Neymar

Té les molèsties normals després d'un partit, el clàssic en aquest cas, en el qual va rebre un cop.

Ronaldo, Messi i els impostos

No tinc arguments per valorar si se'ls ha tractat diferent. No és un tema en el que jo m'hagi de definir.

André Gomes

Quan el posem al interior és perquè pensem que té condicions per fer-ho, per l'arribada i el bon xut que té. Ocasionalment pot ajudar com a pivot, perquè és molt complet.

Iniesta-Denis

Ocupen una posició, la d'interior, en la qual tinc molts jugadors de nivell, i amb trets personals cadascun. El bo és que s'adaptin tots a l'estil que volem fer al Barça.

Messi

Per descomptat que m'agrada que amb el seu pare comencin les negociacions per renovar. És un bon costum que ja han seguit altres jugadors importants. El dia que es confirmi la renovació ho celebrarem. Ara per ara, no goso assegurar-ho.

Com a la Champions

L'útlim partit va ser especial, perquè no hi havia res a guanyar. Però ho vam fer bé, i potser ens servirà d'empenta per anar amunt també en la lliga.

Madrid

Som a sis sota. L'única manera de pressionar-los és guanyar punts.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut