L'Uni Girona supera el Perfumerías Avenida (82-80) i guanya la seva segona Supercopa

Elonu és la màxima anotadora de l'Uni Girona, amb 23 punts, i és designada MVP del partit

Ruth GumbauActualitzat

L'Spar Citylift Grona ha aconseguit la segona Supercopa de la seva història en derrotar el Perfumerías Avenida per 82 a 80 a Fontajau. Les d'Èric Surís, vigents campiones de Lliga, han sortit molt connectades i en el primer quart s'han arribat a posar 11 punts amunt (16-5). El primer període ha estat molt sòlid per a les gironines, que no han perdut cap pilota. Les castellanes, en canvi, n'han perdut 5 i això ha fet que acabessin el primer quart perdent de 8 (20-12). A partir del minut 10, però, ha arribat la reacció de les de Miguel Ángel Ortega, que han fet 27 punts per anar al descans amb empat al marcador (39-39).

La segona part ha estat molt més igualada i, tot i que el tercer quart ha acabat amb les catalanes 5 punts amunt (63-58), la victòria no s'ha decidit fins al final. Amb un 81 a 80 favorable a l'Uni Girona, el Perfumerías Avenida ha fallat l'última penetració i ha provocat una falta. Adjukovic ha pogut anotar un tir lliure per acabar guanyant el partit (82-80).

L'única Supercopa de l'Spar Citylift Girona l'havia aconseguida el 2015, mentre que el Perfumerías Avenida en te 5. La Lliga Femenina de bàsquet comença el cap de setmana vinent, amb un Uni Girona-València i un Durán Maquinaria Ensino-Cadí La Seu.