Lothar Matthäus, exjugador del Bayern de Munic
Lothar Matthäus, exjugador del Bayern de Munic
Barça

Lothar Matthäus: "El Barça és l'únic club que pot fitxar sense tenir un euro"

La llegenda del Bayern de Munic s'ha mostrat crític amb el fitxatge de Lewandowski pel club blaugrana i ha elogiat el paper de Pedri i Gavi

Redacció Esport3Actualitzat

Lothar Matthäus, llegenda del Bayern de Munic i de la selecció alemanya, ha criticat el Barça pel fitxatge de Robert Lewandowski en una entrevista al diari Marca. L'exjugador teutó ha aprofitat per llançar un dard al club blaugrana quan se li ha preguntat sobre Jude Bellingham.

Matthäus no ha tingut pèls a la llengua en afirmar: "Si no tens diners, l'únic equip que pot fitxar és el Barça, que no té ni un euro i fitxa Robert Lewandowski". En resposta al futur de Jude Bellingham, diu que el veu sortint del seu actual club, el Borussia Dortmund, i fitxant pel Reial Madrid o un equip de la Premier, que "és on hi ha diners".

 

Això no obstant, no tot han estat crítiques. L'exjugador del Bayern de Munic ha valorat positivament el paper de Pedri i Gavi, als quals considera que "lideraran una nova generació". "Luis Enrique hi està confiant molt i això és fonamental. La 'roja' sempre treu nous valors", ha emfatitzat Matthäus, que no és gaire optimista respecte del duel que enfrontarà Alemanya contra Espanya al Mundial si mira els precedents.  

Si penso en l'últim precedent (6-0 per a l'equip espanyol), no tinc bones sensacions. Demà serà una nova història, això ja és passat. Caldrà lluitar per cada metre de terreny de joc."

Anar al contingut