D'Antoni i Kobe Bryant no se'n saben avenir. Els Lakers ja no són un equip guanyador. (Foto: Reuters)

Los Angeles Lakers perden davant Oklahoma (114-108) i continuen amb balanç negatiu

Los Angeles Lakers han sumat una nova derrota, aquesta vegada davant Oklahoma City Thunder (114-108), i continuen amb un balanç negatiu un cop jugats els 20 primers partits de la temporada (9 victòries per 11 derrotes).

Los Angeles Lakers han sumat una nova derrota, aquesta vegada davant Oklahoma City Thunder (114-108), i continuen amb un balanç negatiu un cop jugats els 20 primers partits de la temporada (9 victòries per 11 derrotes). Sense Pau Gasol, que continua de baixa per la tendinitis de genoll, els 35 punts de Kobe Bryant han estat insuficients davant els 36 de Kevin Durant i els 32 de Russell Westbrook.

Abans del partit, el tècnic Mike D'Antoni no va ser massa precís amb l'estat de Pau Gasol: "va millorant, tal com li passa a Steve Nash, però no sé quan podrà tornar a la competició. Potser torna el diumenge, dilluns o la setmana que bé. Tan bon punt pugui jugar, ho farà".

La nota positiva per als Lakers és la reacció final de l'equip, insuficient, però, davant uns Thunders inspirats, que ja han guanyat els 7 últims partits que han jugat. El triomf dels d'Oklahoma s'ha fonamentat en un gran segon quart, en què han anotat 41 punts, amb un Westbrook especialment encertat, que ha marxat al descans amb 27 punts en el seu compte particular.

Els Lakers han arribat a perdre de 19 punts i han reaccionat fins a col·locar-se a 4 quan faltava poc més d'un minut pel final. Però la derrota significa l'onzena de la temporada en 20 partits per als Lakers, la seva pitjor mitjana des de l'any 1980 a aquestes alçades.

Els Grizzlies, imparables

En canvi, els Memphis Grizzlies són tot el contrari que els Lakers en aquest moment. L'equip de Marc Gasol es troba en un moment tan dolç que sembla que pugui superar qualsevol adversari. En aquesta ocasió, l'equip de Tennessee s'ha imposat a la pista dels New Orleans Hornets (89-96) i ha sumat el 14è triomf en només 17 partits.

Marc Gasol ha contribuït al triomf dels Grizzlies amb 13 punts i nou rebots. Però el gran protagonista del matx ha estat Rudy Gay, autor de 28 punts i un triple decisiu en els minuts finals, que ha fet inútils tots els esforços dels Hornets en el seu desesperat intent de remuntada.