LeBron James va jugar sense la seva característica cinta al cap a Dallas però es va mostrar igual de perillós (EFE)
Bàsquet

Los Angeles Lakers es queden sense "play-offs" per segon any consecutiu

Els 16 vegades campions de l'NBA es queden fora de les eliminatòries pel títol mentre que els San Antonio Spurs, vigents guanyadors, reaccionen i els Cleveland Cavaliers de LeBron James continuen en ascens

Actualitzat

Una de les franquícies històriques de l'NBA, els Los Angeles Lakers, ha certificat matemàticament que no jugarà els "play-offs" per al títol de Conferència ni, consegüentment, per a l'anell de campions de l'NBA. I ho ha fet, paradoxalment, amb un triomf sobre els Detroit Pistons (93-85), uns altres campions que ho tenen complicat per allargar la temporada més enllà de la Lliga regular. Les opcions dels Lakers aquesta temporada ja van quedar definides segurament ben aviat i segellades amb la greu lesió de Kobe Bryant, però el fet d'acumular dos anys sense entrar ni tan sols entre els vuit primers de l'Oest és molt revelador. 

Els que estan reaccionant són els vigents campions, els San Antonio Spurs, que han superat (117-107) els Toronto Raptors per consolidar la sisena posició a la Conferència Oest, amb sis triomfs de marge sobre el novè, els Pelicans. Després d'un inici de temporada amb problemes de lesions i baixades de rendiment, sembla que les peces bàsiques dels Spurs es van entonant. Una gran actuació de Kawhi Leonard (24 punts i 11 rebots), afegit als 21 punts i 9 rebots de Tony Parker i a la constància de Tim Duncan (12 punts i 13 rebots), ha permès els de Gregg Popovich sumar el 40è triomf de la temporada.     

Els Spurs surten de la jornada amb la doble satisfacció de veure com els seus perseguidors a l'Oest, els Dallas Mavericks, han encaixat una sonora derrota davant els Cleveland Cavaliers (94-127). LeBron James ha estat el principal botxí dels texans, amb 27 punts i 8 assistències. Aquest fet li ha permès convertir-se en el màxim assistent (4.215) de la història dels Cavs, superant Mark Price (4.206).  

Resultats de la jornada:

Indiana Pacers-Orlando Magic            118-86

Brooklyn Nets-New Orleans Pelicans    91-111

Dallas Mavericks-Cleveland Cavaliers     94-127

San Antonio Spurs- Toronto Raptors         117-107

Utah Jazz-New York Knicks          87-82

Los Ángeles Lakers-Detroit Pistons          93-85

 

Anar al contingut