Bàsquet femení

L'Olesa Espanyol imposa la seva experiència i guanya el derbi a la pista del Cadí La Seu (62-68)

L'Olesa Espanyol s'ha endut la victòria en el derbi femení a la pista del Cadí La Seu per 62-68. En un partit no gaire brillant però sí molt emocionant, les lleidatanes han tingut el triomf a tocar però quan faltaven tres segons per al final, Anna Cruz ha aconseguit forçar la pròrroga. En el temps extra, l'Olesa ha imposat la seva major experiència i s'ha acabat emportant la victòria amb un parcial de 2-8.

Els dos equips catalans no han ofert un partit brillant, però sí de gran emoció. Amb molta grapa, el Cadí La Seu ha contrarestat la teòrica superioritat de l'Olesa Espanyol, que mai no ha pogut fer el seu joc, tot i que en el descans dominava de quatre punts: 28-32. Resultava evident que les dues defenses es mostraven molt superiors als atacs. I és que Olga Podkovalnikova, malgrat la seva força sota els taulers, no era la jugadora desequilibrant que s'esperava.

Al final del tercer quart eren les lleidatanes les que dominaven per un punt, gràcies, sobretot, a l'efectivitat de Sonia Reis i Silvia Luz. I en l'últim han arribat a tenir un màxim avantatge de set punts. Però, quan faltaven tres segons per al final, Anna Cruz ha aconseguit forçar la pròrroga.

En els cinc minuts de temps addicional hi ha hagut molts nervis a la pista però la major experiència de l'Olesa ha resultat determinant i s'ha acabat emportant la victòria amb un parcial de 2-8.