Ral·lis

Loeb amplia l'avantatge al capdavant del Ral·li Catalunya després de la disputa dels tres trams matinals

El pilot francès Sébastien Loeb té 46 segons d'avantatge després de dominar en els tres primers trams matinals de la segona jornada. Loeb s'ha vist beneficiat de l'accident del també francès Sébastien Ogier en el segon tram del dia, la Mussara, que l'ha deixat sense opcions per la victòria final. El més ràpid en el primer pas per les especials de Santa Marina, la Mussara i Riudencanyes ha estat l'actual campió, Sébastien Loeb. L'heptacampió mundial i gran dominador de la prova es consolida en el liderat i va directe a la seva sisena victòria consecutiva del Ral·li Catalunya.

Actualitzat
Un accident a la Mussara, la segona especial del dia, ha deixat sense opcions al francès Sébastien Ogier (Citroën), que fins llavors estava lluitant per la victòria amb el seu company d'equip, Loeb. Ogier afrontava aquest segon tram d'asfalt de 20,48 quilòmetres a només 8,2 segons de Loeb. Però quan faltaven quatre quilòmetres pel final de l'especial, el francès ha estavellat el seu Citroën C4 i ha perdut tota opció per la victòria final. Ogier ha perdut més de quinze minuts per l'incident. Aquest fet ha beneficiat l'espanyol Dani Sordo, que ha remuntat de la sisena a la quarta plaça i ja té el podi a l'abast. Sordo ha brillat aquest matí després d'aconseguir dos segons llocs i un tercer en l'asfalt tarragoní. Per darrere de Sébastien Loeb s'ha situat Solberg, a 46 segons, mentre que el finlandès Latvala és tercer a 57 segons.

Aquesta tarda es correran tres trams més per finalitzar la jornada d'avui, novament per les carretes on s'han disputat aquest matí. La segona passada pel tram de Riudecanyes serà oferta pel nou canal Esport 3 a les 15.30 h i també es podrà seguir pel canal 33 i elsesports.cat. La transmissió tindrà els comentaris de Luis Moya i Xevi Pons.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut