Ral·lis

Loeb lidera el Ral·li Catalunya després de marcar el millor temps en el primer tram

Avui ha començat la competició al Ral·li Catalunya-Costa Daurada, que s'allargarà durant tot el cap de setmana. Aquest matí, ben d'hora, els cotxes abandonaven el parc d'assistència de Port Aventura, a Salou, i poc abans de les nou del matí ja ha començat la competició. Els tres trams cronometrats del matí es completaran amb tres més, a la tarda, per la Terra Alta, la Ribera d'Ebre i les Garrigues. De moment, el francès Sébastien Loeb ha estat el més ràpid en la primera especial de 36 quilòmetres de recorregut per davant de Jari-Matti Latvala i Sébastien Ogier. Dani Sordo ha acabat cinquè, a 15 segons del campió del món.

Actualitzat
Només ha necessitat un tram de la primera etapa per situar-se al capdavant de la classificació. Sébastien Loeb és el primer líder del Ral·li Catalunya-Costa Daurada després de marcar el millor temps en la primera especial cronometrada de 36 quilòmetres. El set vegades campió del món d'aquesta especialitat ha estat el més ràpid amb un registre de 24 minuts i 17 segons en un tram mixt d'asfalt i terra, seguit pel finlandès Jari-Matti Latvala i pel seu compatriota Sébastien Ogier. Dani Sordo ocupa la cinquena plaça a 15 segons de Loeb en una primera jornada on es disputaran un total de sis trams cronometrats.

Dissabte, el tram de 16 quilòmetres de Riudecanyes el podran seguir íntegrament en directe a través del nou canal de Televisió de Catalunya, Esport3.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut